Magazin kiadás

Tematikus magazinok, cégismertető füzetek, exkluzív termékismertető, sales tájékoztató – minden, ami informatív, igényes, olvasmányos. A méret és az oldalszám mindegy, a lényeg, hogy elérje a célját: elejétől a végéig olvassák el!

Emlékszem az első magazinra, amit kiadtam a kezeim közül. Végtelenül büszke voltam rá, hiszen ott volt, kinyomtatva, tele a megvalósult ötleteimmel, friss volt és ropogós. Ma a kezembe akad és elcsodálkozom, hogy mennyire kezdetleges volt. Mai szemmel sok grafikai és elgondolási hiba volt benne, de ezt csak sok évnyi magazinkiadási múlttal a hátam mögött látom. 

Ezzel a tudással és tapasztalattal fogom megvalósítani a Te magazinodat is. Álmodd meg, milyen témában szeretnéd – a többit pedig bízd rám. Együttes erővel megtervezzük a tartalmat, aztán hátradőlhetsz – a Kiadod megírja a cikkeket, levezényli a fotózást, megszerkeszti, hogy szép, átlátható és olvasmányos legyen, aztán megszervezi a gyártást is.

Tapasztalt újságírók, szövegírók, grafikusok, kreatív és nyomdász szakemberek munkájából adódik majd össze a remekmű, amit a kezedben tarthatsz majd – elkerülve az amatőr hibákat, a nem működő rögeszméket, az előnytelen fotókat és a Comic Sans-t. Hogy 10 évvel később visszanézve ugyanolyan büszkeség töltsön majd el, ha ránézel, mint első pillantásra.

keress minket bizalommal!

Úgy alakítottuk ki termékpalettánkat, hogy minden megrendelő megtalálja az igényeinek megfelelő szolgáltatást és a lehető legjobb ár-érték arányt.