Weboldal készítés

A weboldalad már az első pillantásra mindent elmond rólad, cégedről, szolgáltatásról. Nem is kell sokszor kattintani, anélkül is meg tudja mondani valaki, hogy akar-e olyan céggel együtt dolgozni vagy igénybe venni a szolgáltatásait, akinek nem igényesen felépített, letisztult a weboldala.

Nagyon fontos az első benyomáson túl a képek és a tartalom összhangja. Hogy könnyen eligazodjon rajta a látogató. Hogy hozzájusson az információhoz, amit keres. Hogy gyönyörű képeket lásson. Hogy felkeltse az érdeklődését. Hogy ajánlatot tudjon kérni, vagy kapcsolatba lépni velünk. Milyen sok mindenre kell figyelni, igaz?

A jó hír, hogy a Kiadod figyel mindenre – helyetted is.

A célok tisztázása és gondos tervezés után kezdünk neki a weboldal kivitelezésének, melyet minden esetben úgy tervezünk meg, hogy a későbbiekben is könnyen használható háttérrendszerrel rendelkezzen. 

A tartalmi részeket dedikált szövegíró készíti el, melyekhez profi fotós készíti el a gyönyörű képeket, miközben gyakorlott grafikus tervezi meg hozzá a dizájnt, a webszerkesztő pedig úgy rakja össze az egészet, hogy letisztult, átlátható, informatív és mindeközben SEO-barát legyen. 

Mobilra optimalizált

Egyedi design

Költséghatékony

Szerkeszthető weboldal

A weboldal-készítés folyamatában feltűnő elemeket bátran variálhatod: kérheted csak egyes részeit, vagy az egészet egyben. Különböző megvalósítási csomagok közül választhatsz, hogy az eredmény azt tükrözze, amit megálmodtál – a végeredmény és a költségek tekintetében is.

KERESS MINKET BIZALOMMAL!

Úgy alakítottuk ki termékpalettánkat, hogy minden megrendelő megtalálja az igényeinek megfelelő szolgáltatást és a lehető legjobb ár-érték arányt.