marketing

Hogyan csináljuk?

Az első személyes alkalommal semmi mással nem foglalkozunk, mint a céged megismerésével. Közösen együtt letisztázzunk és átbeszéljük mi az a cél amit el szeretnénk érni. Meghatározzuk a pontos célcsoportot, illetve átbeszéljük az eddigi stratégiákat és folyamataid  amikkel működtetek. Mindezt azért tesszük, hogy megértsük és megismerjük céljaidat és vállalkozásodat, így a legmegfelelőbb megoldást nyújthassuk neked és a vállalkozásodnak.

Együttműködés

Azt gondoljuk azok az együttműködések e leghatékonyabbak, ahol megvan a közös szimpátia. Fontos, hogy kiderüljön már az elején, hogy szívesen dolgozunk e együtt, és hogy a sok éves tapasztalaton felül szimpatikusak vagyunk-e egymásnak. Ezt az első találkozáskor már úgyis érezni fogjuk.

Tanácsadás

Nem úgy mennek a dolgok, ahogyan azt szeretnéd. Nem tudod mihez kezdhetnél? Igényeld első alkalommal INGYENES tanácsadásunkat. Ha felismerjük a problémát és elhisszük, hogy létezik akkor meg is tudjuk találni a megoldást!

Közösségi kommunikáció

Előre meghatározott és megtervezett célokhoz igazított kommunikációs stratégia terv megalkotása. Elemzések elvégzése. Követőtábor építése, elemzése és toborzása. Tartalom és kreatívok anyagok elkészítése.

Facebook hirdetés

Előre meghatározott és megtervezett célokhoz igazított hirdetési stratégia terv megalkotása. Tartalom és kreatív anyagok elkészítése. Folyamatos kampány figyelés és amennyiben szükséges azok megváltoztatása.

Google Ads hirdetés

Előre meghatározott és megtervezett célokhoz igazított hirdetési stratégia terv megalkotása. Tartalom és kreatív anyagok elkészítése. Folyamatos kampány figyelés és amennyiben szükséges azok megváltoztatása.

Kampánytervezés

A cél és a célcsoport meghatározás. Piackutatás és az eredmények függvényében a megfelelő online és offline marketing eszközök kiválasztása. Kampány és az arculat kialakítása. Kiértékelés és optimalizálás.

PR kampányok

Előre megtervezett célokhoz igazított PR kampány megalkotása. Tartalmak és kreatív anyagok elkészítése és megjelenítése. Folyamatos kapcsolattartás a médiumokkal. A megjelent tartalmak összegzése.

KERESS MINKET BIZALOMMAL!

Úgy alakítottuk ki termékpalettánkat, hogy minden megrendelő megtalálja az igényeinek megfelelő szolgáltatást és a lehető legjobb ár-érték arányt.