Nyomda

Amikor azt állítjuk, mindenféle nyomdai anyag elkészítését vállaljuk, cseppet sem túlzunk. Legyen szó egyszerű szórólapról, tájékoztató füzetről, időszakos vagy állandó megjelenésű újságról, cégismertető brossúráról, de még innen is továbbmegyek: plakát, leaflet, roll up, névjegykártya, étlap, kiajánló… Mondd el, mire lenne szükséged, és mi elkészítjük úgy, ahogy megálmodtad – sőt, csaknem egy évtizednyi szakmai tapasztalattal a hátunk mögött úgy tudjuk mindezeket megalkotni, hogy a legjobb eredményt érhesd el vele. 

A megtervezett, elkészített, jóváhagyott anyagot pedig le is gyártatjuk, hogy Neked tényleg csak annyi legyen a dolgod, hogy

  1. kitalálod, mit szeretnél
  2. elmondod nekünk
  3. jóváhagyod
  4. majd átveszed a használatra kész terméket.

Nyomdai anyagok széles spektrumának tervezésében és kivitelezésében vettünk részt a tízezres példányszámú magazintól a billboardig, így pontosan tudjuk, melyik terméket hol lehet a legjobb minőségben és árban legyártatni. 

Túl jól hangzik? Nincs mit kockáztatnod. Kérj tőlünk ajánlatot és meglátod, mennyire költséghatékony, de minden esetben igényes megoldásokat kínálunk. 

KERESS MINKET BIZALOMMAL!

Úgy alakítottuk ki termékpalettánkat, hogy minden megrendelő megtalálja az igényeinek megfelelő szolgáltatást a lehető legjobb ár-érték arányban.